ONS WAGENPARK

Autocar huren

Bij ons staat u als klant steeds centraal. Dat is onze filosofie en onze succesformule.

Een autocar huren kan om verschillende redenen en bij ons zijn er ook verschillende mogelijkheden. Als specialist in busvervoer en bus verhuur stellen wij ons steeds flexibel op.

Wij hebben een groot aanbod: touringcars, dagtrips  bus, busreizen naar buitenland, meerdaagse busreizen, voor leerlingenvervoer, voor personeelsvervoer, voor uw organisatie, …. .

Neem vrijblijvend contact op en we vertellen u graag alle mogelijkheden en prijzen in detail uit.

Bus huren met chauffeur

Zoals hierboven reeds vermeld werken wij in gans België. Wij doen zelf (voorlopig) nog geen eigen georganiseerde reizen, maar onze ervaren chauffeurs hebben wel jaren ervaring met eendaagse en meerdaagse reizen in gans Europa.

Een bus huren met chauffeur is één van onze specialiteiten.

Prijs autocar huren

Een autocar huren met chauffeur geeft u ook de gemoedsrust dat u veilig en zorgeloos kan genieten van uw busreis. Een bus huren met chauffeur kan u doen van eender waar in België: Aarschot, Mechelen, Antwerpen, Sint-Niklaas, Lokeren, Kortijk, Gent, Brugge, Oostende, Aalst, Brussel, Genk, Lommel, … .

Wagenpark

Een belangrijk aspect hierin is ons wagenpark dat continue onderhouden en vernieuwd wordt. Wij hebben luxe autocars met toilet, airconditioning, video, bar en verstelbare zetels zijn dan ook standaard voorzieningen op elke bus.

Al die luxe vraagt natuurlijk ook een stevig onderhoud. Wij investeren daarom in een eigen onderhoudsatelier voor al zijn bussen. Ook onze Lijn bussen voor  openbaar vervoer krijgen door ons onderhoud. Het veiligheidsaspect krijgt bij ons ook extra aandacht. ABS, antislip en extra remcircuits staan er borg voor dat u veilig en wel op uw bestemming aankomt.

Kortom, preventief onderhoud door eigen gespecialiseerd personeel en de goede service van onze ervaren chauffeurs dragen bij tot de veiligheid en het comfort van uw reis!