OVER ONS

Autocarreizen: Uw busreis met Autocars Busreizen

Autocarreizen? Busreis Parijs? Dagreizen Bus? Busreis Disneyland? Kerstmarkt Duitsland? Busreis Wenen? Busreis Barcelona? Busreis Rome? Busreis Amsterdam? Skireizen met bus? Busreizen genoeg, nu alleen nog geschikt vervoer vinden!

Als u een aanvraag doet op deze website wordt dit doorgestuurd naar autocarbedrijven bij u in de buurt. Ontvang vrijblijvend tot 3 offertes voor het huren van een bus. Zo ontvangt u ongetwijfeld de best mogelijke prijs. Deze service is volledig vrijblijvend!

Deze site is een initiatief van Vakmangids en u kan voor onze dienstverlening terecht op deze website of desgewenst ook rechtstreeks op onze website als u interesse heeft voor busreizen.

Busreis met luxe autocars aan scherpe prijzen

Wij beschikken over bussen die kunnen ingezet worden in heel Europa zoals o.a. Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië, … Zowel in de winter als de zomer.

En wij staan tevens garant voor de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Busreis in heel Europa

In Europa zijn er zeer veel bestemmingen voor uw busreis, snel even denken en we kunnen al meer dan 600 bestemmingen voor een mooie busreis opnoemen.

Begeleide busreis

Een begeleide busreis naar Disneyland? Naar Duitsland? Een begeleide busreis naar Parijs of Barcelona? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. We willen dat u een toffe busreis heeft zodat u bij uw volgende busreis opnieuw aan Autocar Busreizen denkt.

Geniet van uw busreis

Geniet van uw busreis met Autocar Busreizen. Wij luisteren naar al uw wensen en geven de beste kwaliteit/prijs verhouding op de markt vandaag.

Autocar Busreizen

Bent u opzoek naar een betrouwbare partner voor uw busreis, schoolvervoer, schoolreizen, jeugdkampen (chiro, scouts, …), evenementen, personeelsvervoer, vervoer naar feesten, feestbussen, reizen, luchthavenvervoer, … ?

Autocar Busreizen heeft een ruim aanbod en zo is er voor elk wat wils. Hebt u een bepaald budget en vraagt u zich af of uw plannen haalbaar zijn? Maak dan vrijblijvend aan afspraak met ons zodat wij samen kunnen bekijken hoe wij uw droomreis kunnen waarmaken.

Reizen op maat hoeft geen synoniem voor duur te zijn, alles is afhankelijk van uw wensen en u kiest zelf uw accommodaties en transport uit zodat wij op maat uw droomreis kunnen waarmaken.

Kortom, u geeft ons uw budget, en binnen dit budget werken wij in nauw overleg met u een droomreis uit die zo dicht mogelijk aansluit bij uw wensen.

Veiligheid en service staan bij ons hoog in de vaandel daarom worden onze autocars ondergebracht in een moderne overdekte stelplaats. Daarom beschikken wij over een eigen onderhoudsatelier en staan wij garant voor regelmatige techische keuringen.

Autocars onderhoud

Autocar Busreizen heeft een ruim aanbod op gebied van bussen, zowel voor kleine als grote groepen hebben wij verschillende moderne en comfortabele bussen ter beschikking. 

Onze bussen worden goed onderhouden door eigen personeel en zijn voorzien met kwalitatieve en goede uitrusting. Ons wagenpark is zeer recent en dit willen wij ook zo houden in de toekomst, daarom zorgen wij er steeds voor dat al onze bussen up-to-date zijn.

In onze luxe-autocars beiden wij een ruime keuze uit comfort elementen aan zoals luchtvering, dubbele beglazing, airconditioning, relaxzetels, Comfort- of Royal-Class uitvoering, toilet aan boord, bar met koude en warme dranken, video, telefoon,…

Uw veiligheid komt bij ons steeds op de eerste plaats, om deze te garanderen worden onze autocars ondergebracht in een moderne overdekte stelplaats met eigen onderhoudstechniekers die garant staan voor regelmatige technische keuringen in ons onderhoudsatelier.

Kortom preventief onderhoud door eigen gespecialiseerd personeel en de goede service van onze ervaren chauffeurs dragen bij tot de veiligheid en het comfort van uw reis!

Autocar Busreizen Schoolvervoer

Dagelijks brengen wij kinderen veilig naar school en terug naar huis. Tevens verzorgen wij alle verplaatsingen tussen de schooluren voor onder andere sportactiviteiten, sportnamiddagen, zwembaden, schaatsbaan, … . 

Autocar Busreizen heeft zich doorheen de jaren gespecialiseerd in schoolvervoer. De veiligheid van de kinderen staat steeds centraal. Onze bussen worden intern onderhouden, zijn voorzien van alle mogelijke veiligheidsmaatregelen en worden regelmatig gekeurd. Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.